Skip to main content

Hotel Guineu (Hotellklass: 3 stjärnor)

Hotel Guineu är ett bra 3* alternativ. Prisvärt och med bra läge, endast 50 m till Grandvaliras skidsystem. Hotellet renoverades 2016 med b la ny fasad och uppfräschade rum. Rummen är rymliga och bekväma och erbjuder bl a platt tv, hårfön, värme- och ljudisolerade fönster och kostnadsfritt värdeskåp. På hotellet finns även en bar och lounge. Hotellet ligger centralt och nära till barer, restauranger och tax free shopping. Hotellet erbjuder frukostbuffé och A la Carte meny till middagen om man väljer halvpension.

För er som önskar besöka spa/relax avdelning finns ett Sportcenter i den nedre delen av byn Pas de la Casa. Inträde på ca 9 € ger tillgång till simhall, relaxavdelning m.m.

Transfer till Pas de la Casa avslutas vid busshållplats i nedre delen av byn. Quality Travel bjuder på bagagetransport till hotellet. Denna service inkluderar väskor samt skidpaket, resenärer promenerar till sitt hotell (600 m lätt uppförsbacke). Mer information samt karta över byn ges av guide på er transferbuss till Andorra.

Fakta

Avstånd till centrum0 m
Avstånd till liftca 50 m
Barja
Inklusive Halvpensionnej, endast frukost. Du kan köpa till halvpension.
Skidförvaringja
Spaavdelningnej
Restaurangja
Wifi internetja, hela hotellet